Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

„LORD OF THE DANCE“ U CENTRU „SAVA“

ČUVENA IRSKA PLESNA GRUPA ODRŽAĆE DVA KONCERTA U BEOGRADU

Igrače koji svojom energijom plene publiku širom sveta, koja ovacijama i aplauzima i po 10 minuta iskazuje oduševljenje ovim nastupima, i dalje predvodi osnivač i vođa ovog pokreta zvezda Mihael Flatlej

BEOGRAD – Popularna irska plesna grupa “Lord of the Dance“, u okviru velike turneje u 115 gradova širom sveta, gostovaće 17. i 18. maja u Centru „Sava“.

Simpatični Irci, čiji ples najviše podseća na stepovanje, zbog karakterističnog zvuka koji proizvode zahvaljujući obući koja je najpribližnija klompama, kombinuju tradicionalni irski ples, mistično osvetljenje, atraktivne kostime i scenske efekte – nastupiće u originalnoj postavci.

Igrače koji svojom energijom plene publiku širom sveta, koja ovacijama i aplauzima i po 10 minuta iskazuje oduševljenje ovim nastupima,i dalje predvodi osnivač i vođa ovog pokreta zvezda Mihael Flatlej.

Kako je saopštio SC, menadžment ove popularne grupe nije imao nikakve posebne zahteve, osim strogog režima ishrane, i dostavljanje kompletnog menija čak dve nedelje pre nastupa.

Irski plesači insistiraju na određenim vrstama mesa, alternativi u vidu vegetarijanskog menija i zdravoj ishrani, a tokom boravka u Beogradu žele da im u svakom trenutku budu na raspolaganju velike količine vode, sokova, čajeva i kafe, jer glavne zvezde tokom nastupa izgube i do tri kilograma na težini.

U zvaničnom saopštenju irska plesna grupa je navela da nemaju praksu da probaju lokalne specijalitete, ali da su čuli za tradicionalnu srpsku kuhinju, pogotovo ćevape i da su spremni da probaju posle obaveza vezanih za nastup.

Karte za ovaj spektakl mogu se nabaviti na biletarnici Centra „Sava“ i prodajnim mestima Eventima po ceni od 2.000 dinara za parter, 2.500 dinara za balkon i 3.500 dinara za vip mesta.

Izvor: Glas javnosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *