Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

50 CENT: MOTOWN I PAR „NOVIH MOMAKA“

50 Cent stiže 1. aprila da „sruši“ halu Pionir, kako je najavio. Pred dolazak, otkrio nam je par novih imena u muzičkoj industriji na koja bi trebalo obratiti pažnju.

50 Cent po drugi put dolazi u Beograd. Iako je prvobitno bilo najavljeno da će se koncert održati u Areni, zahvaljujući još jednoj fantastičnoj sezoni košarkaša Partizana Evroliga je zasluženo dobila prednost u našoj najvećoj multi-funkcionalnoj sali. Promena prostora nije značajnje omela planove hip-hop superstara…

Ima momaka koje uopšte ne poznajem, već ih samo posmatram. Oni su underground. Verovatno ću se ponuditi da im pomognem da bi se razvili kao umetnici u budućnosti. Ali ne znam koga bih preporučio za slušanje, a da ljudi već nisu čuli za ta imena. Možda Gucci Mane i Drake. Mada verujem da je većina već čula za njih.

50 Cent je otkrio da na beogradski koncert dovodi ceo bend, ali i gosta iznenađenja sa kojim je skoro i sarađivao. No, što se saradnji tiče, najbliži saradnici su mu Eminem i Dr Dre.

Imam neku posebnu hemiju kad uđem u studio sa Eminemom i Dr Dreom. Navikli smo jedni na druge. Znamo da ostavimo prostora za druge i znamo kada je potrebno da se povučemo.

U toku je 50 Centova svetska turneja, ali i tokom putovanja on pronalazi slobodno vreme da posluša muziku koja ga opušta.

Slušam samo staru muziku. Poneo sam svoju Motown kolekciju da slušam u avionu. Marvin Gaye i te stvari.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *