Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

REDITELJ MIROSLAV MOMČILOVIĆ NAGRAĐEN NA FESTIVALU U SOFIJI

Reditelj Miroslav Momčilović dobitnik je nagrade za režiju, na 14. Međunarodnom filmskom festivalu u Sofiji, za film „Čekaj me, ja sigurno neću doći“, saopšteno je iz distributerske kuće „Megakom film“.

U saopštenju se navodi da je na festivalu, u zvaničnoj takmičarskoj selekciji bilo 12 filmova. „Film Miroslava Momčilovića dobio je je više od 20 nagrada na domaćim festivalima, a to je savremena ljubavna drama, koja prati više isprepletanih ljubavnih priča, baveći se neuzvraćenom ljubavlju i čovekovom opsednutošću u traganju za srećom, koju očekuje da mu drugi pruže“, piše u saopštenju.

Glavni likovi u svojoj težnji da budu voljeni stvaraju začarani ljubavni krug u kojem svako za svakim pati i svako svakog zlostavlja i muči.

Glavne uloge u filmu igraju Miloš Samolov, Mirjana Karanović, Gordan Kičić, Branislav Trifunović, Milica Mihajlović, Vanja Ejdus, Petar Božović, Danica Maksimović.

Međunarodni filmski festival u Sofiji, koji je počeo 5. marta, trajaće do 25. marta, a predstavlja najveći bugarski filmski festival na kojem se prikazuju novije svetske filmske produkcije s naglaskom na regionalnu kinematografiju,

Izvor: Blic Online/Beta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *