Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

NEKA VODE UVEK BUDU ISTE

TRINAESTI FESTIVAL PODVODNOG FILMA OD 12. DO 14. DECEMBRA U MUZEJU KINOTEKE U BEOGRADU

BEOGRAD – Ovogodišnji 13, Međunarodni festival podvodnog filma, na kome će biti prikazano preko 70 najnovijih ostvarenja svetske podvodne filmske produkcije, biće održan, pod sloganom „Neka vode uvek budu iste“, od 12. do 14. decembra u Muzeju Jugoslovenske kinoteke u Beogradu.

U saopštenju organizatora se navodi da je festival osnovan sa ciljem da se što većem broju ljudi pruži prilika da upoznaju svet koji leži ispod površine vode, a da je jedan od glavnih ciljeva Festivala, edukativna delatnost vezana za čuvanje i zaštitu životne sredine.

U takmičarskom programu festivala, ove godine će se naći preko 70 ostvarenja, uz učešće nekoliko velikih produkcija i filmova koji će biti ekskluzivno i premijerno prikazani u Beogradu.

Međunarodni festival podvodnog filma u Beogradu održava se pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda, Ministarstva za kulturu Srbije, opštine Stari Grad i Sekretarijata za zaštitu životne sredine Beograda a uz podršku nekoliko kulturnih centara diplomatskih misija u Beogradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *