Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

IV NOĆNI TURNIR U MALOM FUDBALU „AVGUST U AVGUSTU“

Zbog nevremena i obilnih padavina Finale utakmice IV po redu Noćnog turnira u malom fudbalu odložene su za sredu 12. avgust. Poslednjeg dana turnira utakmice startuju od 20 sati, kada će se za III mesto boriti „Ronin Gol“ – Sokobanja i „Doktori“ iz Aleksinca. Finale ili nadmetanje za I mesto na turniru je u 21 sat gde će se susresti „Bolji život“ iz Niša i „Kafe galerija 86-98“ iz Sokobanje.

Iste večeri Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja, kao organizator turnira dodeliće pehare, diplome i zahvalnice, pobednicima i učesnicima IV Noćnog turnira, odnosno Mini pič lige 2008/09. godine. Organizator je obezbedio novčane nagrade i to: 50.000 dinara za I mesto, 20.000 dinara za drugo i 10.000 dinara za treće mesto.

U četvrtak 13. avgusta od 18 sati igra se završnica turnira u malom Fudbalu X „Avgust u avgustu“, za omladince. U 19 sati sastaće se u borbi za III mesto „Resnik“ i „Red boys“, a od 20 sati za prvo, MISS i BAMMS. I kadete očekuju diplome, zahvalnice i pehari, koje će uručiti predsednik organizacionog odbora manifestacije „AuA“ Aleksandar Milojković.

A.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *