Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

SKUP BAJKERA U SOKOBANJI 17 I 18 JULA

Drugi po redu moto skup u organizaciji Moto kluba Falcons, čije je sedište u Sokobanji biće održan 17. 18. I 19. jula u centru Sokobanje, tačnije kod Gimnazije.

Kompletna infrastruktura biće spremna da dočeka veliki broj bajkera iz zemlje i okruženja, a za rok grupu koja nastupa ove godine, iz Zaječara stiže savremeno ozvučenje i rasveta. Zvezde ovogodišnje bajkerijade biće članovi grupe Čipi Industrije (bivsi Osvajači).

Prema rečima Branislava Stanojevića jednog od suorganizatora moto skupa, ovaj klub odlučio se za organizaciju u Sokobanji jer su sve opštinske strukture, od lokalne samouprave do Organizacije za turizam, kulturu I sport Sokobanja, sa oduševljenjem prihvatile ideju o moto skupu, a koja je ujedno I organizator koncerta.

17. I 18. planiran je doček gostiju I ručak,a zatim slede sportske aktivnosti, tradicionalan defile kroz ulice Sokobanje, kao I nezaobilazan koncert na glavnom gradskom trgu.

A.M.

Total Beteste o aplicație care permite utilizatorilor să parieze pe sport, precum și pe alte tipuri de pariuri populare, cum ar fi politica, cursele de cai și chiar vremea. Aplicația este concepută pentru a fi ușor de utilizat și ușor de navigat, astfel încât chiar și cei cu puține cunoștințe despre pariuri sportive să poată folosi aplicația pentru a plasa pariuri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *