Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

KARLOS SANTANA NA KALEMEGDANU SVIRA PESME MAJKLA DŽEKSONA

BEOGRAD – Direktor muzičke kuće „Skaj mjuzik“ Milenko Škarić istakao je danas da je interesovanje za koncert slavnog meksičkog muzičara Karlosa Santane, 11. jula u Donjem gradu Kalemegdanske tvrđave, veliko i da se očekuje oko 10.000 posetilaca.

Škarić je na konferenciji za novinare najavio da će Santana svirati najmanje dva sata, ali nije nemoguće da će koncert trajati čak i tri sata.

On je isključio mogućnost odlaganja koncerta ili njegovog premeštanja u slučaju kiše, izrazivši nadu da će vreme biti lepo i da će publika u potpunosti uživati u nastupu slavnog muzičara.

Santana bi trebalo da se pojavi na bini oko 21 čas, a pre toga od 19 časova, kada se otvaraju i vrata koncertnog prostora, počinje performans DJ Pepea.

Organizatori su apelovali na posetioce da dođu što ranije, kako se ne bi stvorile gužve na ulazu.

Još je nepoznata set lista pesama koje će Santana predstaviti beogradskoj publici na Kalemegdanu, ali je Škarić najavio da će čuveni gitarista u čast nedavno preminulog „kralja popa“ Majkla Džeksona odsvirati jednu njegovu pesmu, a deo repertoara izvešće sa svojim sinom Salvadorom i time predstaviti njegov novi album.

Kao što je već najavljeno, koncertni prostor biće podeljen u dva dela, a cene ulaznica su 3.900 i 5.900 dinara.

Koncert Karlosa Santane uvršćen je u program ovogodišnjeg Belefa, a organizatori su „Skaj mjuzik“ i „Austrijan entertejment“.

Karlos Santana nedavno je i na Floridi dobio nagradu za životno delo.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *