Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

URUČENI UGOVORI ZA JAVNE RADOVE – ZA NAŠ SAJT RADI SEDAM NOVINARA

Zastupnik Ministarstva ekonomije i regionalnog razvojs, Mile Novačikić uručio je danas u 12 časova u prostorijama SO Zaječar, predstavnicima preduzeća i ustanova, iz zaječarskog okruga, čiji su projekti prošli na konkursu Nacionalne službe za zapošljavanje,  ugovore za izvodjenje javnih radova. Na dvadesetjednom projekatu, koliko je odobreno biće zaposleno 259 lica. Vrednost radova je nešto više od 36 i po miliona dinara.

Gradu Zaječaru odobreno je 6 projekata javnih radova u vrednosti od skoro 2O miliona dinara. Posao će, u narednih 6 meseci dobiti stočetrdesetsedmoro ljudi sa evidencije Nacionalne službe zapošljavanja a radiće se: sanacija divljih deponija, uredjenje arheološkog nalazišta romulijana, rekonstrukcija dečjih igrališta i biciklističke staze na Kraljevici kao i čišćenje priobalja cnog timoka i bolničkog kruga. Ministarstvu ekonomije, zahvalio je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

Što se Knjaževčana tiče, javni radovi su odobreni Javnom preduzeću „Standard“, Zavičajnom muzeju, Narodnoj biblioteci „Njegoš“, Zdravstvenom centru, kao i Književnom klubu „Branko Miljković“ za sajt koji čitate, a za program Kultura Timoka i Moravice“, na kome će vas od 01.07 – 31.12. 2009. godine izveštavati o događajima iz kulture, kao i postavljati književne radove, sedam novinara i književnika iz Knjaževca, Zaječara, Sokobanje i Svrljiga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *