Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

DEPECHE MODE IPAK NEĆE U SREDU NASTUPATI U BEOGRADU

Posle koncerata koji su trebali da budu održani u Atini i Istanbulu, Depeche Mode su otkazali još četiri nastupa, među kojima je i beogradski…

Koncert Depeche Mode u Beogradu je otkazan. Zbog bolesti pevača Dejva Gana (47) bend neće nastupati na Tuborg Green Festu, a organizatori za sada nemaju informacije da li će do kraja turneje koncert u Beogradu uopšte biti održan.

RAZOČARENJE – Fanove molimo da čuvaju ulaznice, a vrlo brzo biće obavešteni o tome da li će nastup u Beogradu biti održan sa zakašnjenjem ili otkazan , stoji u saopštenju Exita koji je organizovao dolazak benda Depeche Mode.

Posle koncerata koji su trebali da budu održani u Atini i Istanbulu, Depeche Mode su otkazali još četiri nastupa, među kojima je i beogradski, koji je trebalo da naredne srede bude održan na Ušću.

– Bend je prinuđen da otkaže četiri koncerta turneje „Sounds of the Universe“ zbog komplikacija oko Dejvovog teškog napada gastroenteritisa, zbog čega mu predstoje dalja testiranja – navodi se na njihovom zvaničnom sajtu.

Pevaču sastava Depeche Mode je u utorak, samo nekoliko minuta pred nastup u Atini, pozlilo. Koncert je otkazan, a Gan je u besvesnom stanju prebačen u jednu privatnu bolnicu. Odmah mu je dijagnoziran jak stomačni virus. Iako je otpušten iz bolnice, on se i dalje ne oseća dobro, pa se juče vratio u Ameriku na dalje lečenje. Za sada je neizvesno da li će se i kada nastaviti turneja.

– Onima koji su kupili karte, savetujemo da ih čuvaju dok se ne objavi da li će se nastupi u njihovim gradovima održati sa zakašnjenjem ili biti definitivno otkazani – navode članovi benda Depeche Mode u svom zvaničnom saopštenju.

Međutim, organizatori njihovog nastupa u Istanbulu već vraćaju novac publici, jer bend nema slobodnih termina do kraja turneje. Oni su do sada održali samo tri koncerta na evropskom delu turneje, pre nego što se njihov frontmen razboleo. Otkazani su koncerti u Bukureštu (16. maj), Sofiji (18. maj) i Zagrebu (21. maj).

Na Ušću, gde je koncert trebalo da bude održan, već je počelo postavljanje binske konstrukcije.

Izvor: 24 sata A. Kalaba

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *