Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

TOM DŽONS U BEOGRADU

Jedan od najvećih muzičara sveta Tom Džons nastupiće u Beogradskoj Areni 13. novembra. Džons će publici predstaviti novi album „24 sata“ ali i hitove iz 50 godina duge karijere.

Legenda svetske pop-soul-bluz muzike Tom Džons nastupiće u Beogradskoj Areni 13. novembra, kada će beogradskoj publici predstaviti novi album „24 sata“, ali i hitove iz 50 godina duge karijere, najavila je producentska kuća „Lupa promoušn“.

Jedan od najvećih muzičara sveta, koji je tokom skoro pet decenija zadužio svetsku publiku prevashodno nezaboravnim plesnim i ljubavnim pesmama, vraća se na velika vrata novim albumom, koji je po mišljenju kritičara možda i emotivno najjači i najbolji, jer je veoma ličan, dirljiv i pre svega govori o samom Džonsu.

Ovo je prvi put da se Džons posvetio i pisanju tekstova, što je pravo otkriće za jednog od najprodavanijih izvođača svih vremena, seks simbola šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka.

Počevši muzičku karijeru pevušeći u rudnicima rodnog grada Pontipida (Vels), gde je radio, ovaj Britanac se tokom niza godina muzičke karijere okušao u svim muzičkim pravcima i žanrovima i to sa velikim uspehom.

Džons je bio jedan od glavnih izvođača 20. veka, a sada je jedan od najboljih u 21. veku, a njegov novi album rok kritičar Petar Janjatović ocenjuje kao dokaz da je muzička legenda u 69. godini življa nego ikad.

Vrhunski muzičar, koji publici pruža jedinstveno i neponovljivo vokalno iskustvo, bilo da peva u kasinu u Las Vegasu ili na prepunom „Vembli“ stadionu, započeće svoju turneju u junu koncetima u Sjedinjenim Američkim Državama, a završiće je serijom koncerata u Las Vegasu.

Izvor: RTS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *