Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

SANTANA I BURDON NA RADAR FESTIVALU

Osim što je termin s lipnja promijenjen na srpanj, i lokacija festivala bit će nova: vojarna u Optujskoj

VARAŽDIN Nakon što su se prošle godine ljuljuškali na folk i rock ritmove Boba Dylana, Varaždinci i njihovi gosti ove će se godine moći rasplesati uz latino rock ritmove Carlosa Santane koji će 12. srpnja nastupiti na Radar festivalu u Varaždinu.

Osim Santane, ove će godine, na 40. obljetnicu Woodstocka, na Radaru nastupiti i veliki Eric Burdon sa svojim Animalsima te još neka velika svjetska glazbena imena. Najavili su to jučer ujutro u Varaždinu organizatori, Glazbena produkcija Sjever.

Osim što je Radar ove godine promijenio termin održavanja, jer je prošle godine održan u lipnju, festival će vjerojatno promijeniti i lokaciju. Santana i Burdon najvjerojatnije će zasvirati u prostoru bivše vojarne u Optujskoj ulici, a ako taj plan ne „upali’, na Varteksovu stadionu.

Organizatori napominju da je prvih 1000 ulaznica već u prodaji u sustavu Eventim-a, i to po promotivnoj cijeni od samo 200 kuna, te napominju da će cijena rasti kako se budu najavljivala nova imena, a krajnja cijena, na dan festivala, trebala bi biti 350 kuna.

Izvor: Jutarnji hr Luka Šipac Foto: AP

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *