Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

ENRIKE INGLESIJAS 22.MAJA U ARENI

Pop pevač Enrike Iglesijas, trenutno jedan od najprodavanijih izvođača, nastupiće 22. maja u „Beogradskoj areni“, najavila je producentska kuća „Komuna“.

Ulaznice za koncert počeće da se prodaju 26. marta, a mogu da se nabave po ceni od 2.500 i 2.600 dinara za visoke tribine, 2.700 i 2.900 dinara za niske tribine, dok će za parter publika morati da izdvoji 3.200, 4.200 i 4.800 dinara koliko koštaju mesta neposredno ispred bine.

Na zahtev Iglesijasa neće biti stajanja, a kako bi se postigla intimnija atmosfera u prodaju će biti pušteno svega 10.000 karata.

Koncert će se sastojati od Iglesijasovih pesama na španskom jeziku ali i od hitova na engleskom jeziku.

Iglesijas mlađi prodao je u svetu oko 40 miliona ploča i dobio dve nagrade „Gremi“. Debitovao je u šou biznisu 1995. godine sa albumom koji je nazvao po sebi, a poslednji album „Insomniac“ izdao je pre dve godine.

Kao rezultat nove saradnje sa „Beogradskom arenom“, pi-ar „Komune“ Aleksandar Radoš je najavio za 12. jun dugoočekivani spektakl američkog rvanja, a beogradska publika će uživo u „Areni“ gledati nadmetanje Džona Sene, Krisa Džerika, Šona Majklsa, Si Em Panka i Reja Misteria.

Karte su već u prodaji, a cene su od 4.000 do 9.000 dinara, u zavisnosti od blizine sedišta u odnosu na ring.

Ovogodišnji gost Beograda biće i čuveni meksički gitarista Karlos Santana, poznat po izvođenju „Blek medžik vuman“ i „Oje komo va“, koji će na Ušću nastupiti 11. jula, povodom zatvaranja Univerzijade.

Grupa „Simply red“ će nastupiti 26. juna na Kalemegdanu, u sklopu program koji neposredno prethodi Univerzijadi i doprinosi obogaćenju ponude strancima i domaćoj publici koja će se naći u Beogradu u tom periodu, rekli su agenciji Beta predstavnici Arene.

Svetska turneja još jednog popularnog izvođača Erosa Ramacotija, na kojoj će on promovisati svoj novi album „Ali e radici“, uključiće i našu zemlju, pa će Ramacoti održati koncert 20. oktobra u „Areni“.

„Komuna“ i „Arena“ su već sarađivali na organizovanju nastupa američkog iluzioniste Dejvida Koperfilda i britanskog muzičara Fila Kolinsa 2005. godine, a obnavljanje saradnje direktor „Arene“ Dejan Petričević objašnjava svojim ciljem da u aktivnosti uključi što veći broj domaćih promotera, jer „nije lako samostalno organizovati u ovim prilikama velike i atraktivne događaje kao što su ovi“.

Izvor: B 92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *