Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

LETU ŠTUKE U BEOGRADU

Sarajevski vikend u Domu omladine

Sarajevski rok sastav Letu štuke održaće prvi koncert u Beogradu 10. aprila u Domu omladine, u okviru „Sarajevskog vikenda“, kada će, dan posle njih, na istom mestu svirati i legendarno Zabranjeno pušenje, saopštio je Long Play

„Daćemo sve od sebe. Čujem da tu već imamo dovoljno publike da možemo napraviti dobar koncert. Beograd je najveći grad na teritoriji bivše Jugoslavije, a gdje je veliki grad tu su i kriteriji viši. Postoji mala trema u bendu, ali mislim da će biti super jer je to dobra publika i prilično fleksibilna“, kaže frontmen Dino Šaran.

U prvom susretu sa beogradskom publikom Letu štuke nameravaju, obećava Dino, da isporuče „sat i po a možda i više“ energije sa regionalno uspešnih albuma Letu štuke (2005) i Proteini i ugljikohidrati (2008), sa kojih su spotovi poput Tesle, Pere Papacodera ili Sunca, u kome uz Dina kao gost peva Darko Rundek.

Upravo je decembarski koncert Rundeka i Cargo orkestra u Sava centru poslužio da se gostovanjem Dine Šarana u izvođenju na bis dueta Sunce predstave na neki način Letu štuke i opipa puls beogradske publike pred dolazak benda u punom sastavu.

„Mene su ljudi poslije Centra ‘Sava’ dosta zvali. Privatno imam nekih prijatelja iz javnog života, poput Sergeja Trifunovića i Žike Todorovića i njima se jako sviđa naš rad. Javlja nam se i dosta fanova preko Fejsbuka. Kolika nam je publika u Beogradu, zasad ne znam. Vidjećemo u Domu omladine 10. aprila“, optimističan je Dino.

Ulaznice po ceni od 800 dinara uskoro će se naći u prodaji.

Izvor: e – Novine

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *