Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

MADONA 24. AVGUSTA NA UŠĆU

Prodaja 50.000 ulaznica putem sajtova od 27.februara od 10h

Pevačica Madona (Madonna), najuspešniji ženski izvođač u istoriji pop i rok muzike, održaće 24. avgusta koncert na beogradskom Ušću, a kao predizvođač će nastupiti slavni di-džej Pol Oukenfold (Paul Oakenfold).

Madona će doći u Srbiju u sklopu produžetka svoje Stiki end svit (Sticky And Sweet) turneje, tokom koje je prošle godine nastupila u Crnoj Gori, rekli su danas predstavnici udruženja Stejt of Egzit (State Of Exit) na konferenciji za novinare u Beogradu.

Biće štampano 50.000 ulaznica po cenama od 2.990, 3.990, 6.990 i 9.990 dinara, a njihova zvanična prodaja počeće 27. februara u 10 sati, preko internet sajtova Gigstix.com i Exitfest.org , rečeno je novinarima u Sava centru.

Zbog održavanja Madoninog koncerta, pomeren je termin Beogradskog festivala piva (Belgrade Beer Fest), te će se on održati od 12. do 16. avgusta – nedelju dana ranije no što je planirano, rekao je Dejan Grastic iz Beogradske kulturne mreže, organizatora te manifestacije.

Bojan Bošković, zvaničnik Stejt of Egzit , rekao je da koncert Madone predstavlja nastavak saradnje tog udruženja sa koncertnom agencijom Lajv nejšn i dodao da će nastup pop ikone biti regionalnog karaktera, kao jedini u krugu od 500-600 kilometara .

Upitan za zagušenje internetskog saobraćaja koje otežava kupovinu ulaznica preko sajtova, Bošković je odgovorio da će takvih gužva ponovo biti, ali je dodao da je ipak bolje čekati sat vremena na Internetu nego nekoliko sati u fizičkim redovima za karte.

Madonina Stiki end svit turneja, na kojoj promoviše svoj poslednji album Hard Candy (2008) srušila je svetski rekord u kategoriji najuspešnije turneje nekog solo izvođača. A prethodni rekord je 2006. godine postavila sama Madona.

Njeni koncerti su pažljivo režirani, sa elementima pozorišne predstave i plesnog spektakla.

Na Stiki end svit turneji, svaki nastup je podeljen u četiri stilska segmenta, ukupno traje dva sata, a na bini se nalazi 28 izvođača.

Produžetak ove turneje obuhvata 25 koncerata i startovaće 4. jula koncertom u Londonu.

Izvor: RTV Pink

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *