Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

DANAS SLAVIMO 30.000 – tu POSETU NAŠEM SAJTU

Danas, na dan sv. Andreje Prvozvanog slavimo mali jubilej – 30.000 – posetu našem sajtu www.kul-tim.net Mi slavimo, a drugi su zapisali slovo o našem radu i nama:

Napredni domen iz oblasti kulture, književnost www.kul-tim.net danas je imao tridesethiljladitog posetioca. Za samo par meseci postojanja kvalitetnom ponudom tekstova i informacija izašao je na čelo aktuelnih medija u pomenutoj oblasti u Srbiji.

„Plan koji smo zacrtali do Nove godine, već je relliizovan u prvoj dekadi decembra. Očekujemo porast u broju poseta s obzirom na to da je na našem sajtu dnevni protok informacija, kontinuiran – iz dana i dan, tehničke mogućnosti velike, a književni sadržaji aktuelni.“

Počeli smo sa plasiranjem e – book – ova, mogu se veoma lako preuzeti. Otvoreni smo sa saradnju sa organizacijama i pojedincima, kojima nudimo pripremu ili prezentaciju njihovih pripremljenih tekstova u vidu e -book -a. Svi zainteresovani, koji imaju poetski ili prozni tekst mogu da poruče izradu i dobiju knjigu u elektronskom formatu. Za to je se potrebno prijaviti  putem e – mail -a,  redakcija@kul-tim.net kažu mentori ovog naprednog domena, književnici, Nebojša Đorđević i Obren Ristić.

Izvor: tk-info

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *