Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

VEČERAS KONCERT ALIŠE KIZ U ARENI

Američka ritam i bluz zvezda Ališa Kiz (Alicia Keys) nastupiće 11. oktobra u 20 časova u Beogradskoj areni u okviru svoje evropske turneje.

Devetostruka dobitnica „Gremi“ nagrade predstaviće beogradskoj publici svoj novi album „As I Am“ objavljen prošle godine, a koji ona opisuje kao „Dženis Džoplin sreće Aretu Frenklin“.

Predizvođači na koncertu Ališe Kiz će biti didžej Aj Rok (Eye Rock) i ar-en-bi (RnB) pevač Žermen Pol (Jermaine Paul), saopštila je Beogradska arena. Kako se navodi, didžej Aj Rok puštaće muziku dok publika bude ulazila u Arenu, a od 20.00 sati nastupiće Žermen Pol koji je Ališin prateći vokal. Od 20.45 očekuje se nastup Kizove.

Od svog debi albuma „Songs in A Minor“ 2001. godine Ališa Kiz je postigla veliki uspeh prodavši više od 20 miliona izdanja širom sveta.

Za svoju autorsku numeru sa ovog albuma – „Fallin“ dobila je pet „Gremi“ nagrada, da bi sledeći album iz 2004. „The Diary of Alicia Keys“ ostvario sedmostruki platinasti tiraž i osvojio četiri „Gremi“ nagrade.

Singl sa novog, trećeg po redu studijskog albuma, „No One“ posle 10 sati emitovanja na radio stanicama, stigao je na sam vrh Bilbordove liste, a Kizova je i prvi ženski R&B izvođač čiji su albumi tri puta uzastopno debitovali na prvom mestu Bilbordove liste albuma.

Sa Džekom Vajtom snimila je naslovnu numeru za novi nastavak filma o Džejmsu Bondu pod nazivom „Another Way To Die“, a nominovana je za evropsku MTV nagradu u dve kategorije – najbolji album i najbolji urbani izvođač.

Kizova kod nas dolazi posle večerašnjeg koncerta u Zagrebu, a očekuju je gostovanja u Slovačkoj, Češkoj, Poljskoj, Nemačkoj, Francuskoj…

Cena ulaznica za beogradski koncert je od 2.600 do 4.500 hiljada, za lože 8.000 dinara, a mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim-a i IPS-a, u Bilet servisu, Takvudu i na blagajni Beogradske arene kao i putem telefona i sajta Kard servisa.

Koncert Ališe Kiz počinje u 20 časova, a vrata Arene otvaraju se u 18.30.

Na događaj nije dozvoljeno unošenje fotoaparata i kamera, takođe, neće biti dozvoljeno smimanje koncerta mobilnim telefonom.

Izvor: B 92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *