Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

PREMIJERA NOVIH RATOVA ZVEZDA

Novi nastavak „Ratova zvezda“ pod nazivom „Ratovi klonova“ premijerno će biti prikazan 1. oktobra u 20.30 u Centru „Sava“, dok će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći od 2. oktobra.

„Ratovi Zvezda“ poprimaju novi, uzbudljivi izgled u prvom dugometražnom animiranom filmu studija „Lucasfilm Animation“ pod nazivom „Star War: The Clone Wars“.

Film „Star War: The Clone Wars“ režirao je Dejv Filoni, dok su autori scenarija Henri Gilroj, Stiven Melcing i Skot Marfi. Produkcija novog ostvarenja poverena je Ketrin Vinder. Džordž Lukas je izvršni producent. Muziku za film komponovao je Kevin Kiner, dok je autor originalnih „Star wars“ tema i muzike Džon Vilijams.

Među glumcima koji su pozajmili glasove likovima su Met Lenter kao Anakin Skajvoker; Ešli Ekstajn kao Asoka Tano; Džejms Arnold Tejlor kao Obi-Van Kenobi; Di Bredli Bejker kao Kapetan Reks; Tom Kejn kao Joda; Nika Futerman kao Asadz Ventres; Ian Aberkrombi kao Kancelar Palpatin; Entoni Denijels kao C-3PO; Kristofer Li kao Grof Duku; i Semjuel L. Džekson kao Mejs Vindu.

Film prati borbu vitezova Džedaja koji se trude da održe red i povrate mir, dok Ratovi Klonova haraju galaksijom. Anakin Skajvoker i njegova padavanska učenica Asoka Tano našli su se u misiji koja ih dovodi „lice u lice“ sa zločinačkim šefom Džabom Hatom. U međuvremenu, na prvim linijama borbe u Ratovima Klonova, Obi-Van Kenobi i Joda predvode masovnu vojsku klonova u smelom pokušaju da se odupru snagama tamne strane.

Film „Star Wars: The Clone Wars“ u domaće bioskope stiže 2. oktobra.

Izvor: B 92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *