Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

LAZAR RISTOVSKI KAO TAKSISTA MASOVNI UBICA

Glumac Lazar Ristovski u novom filmu „Đavolja varoš“ igra taksistu masovnog ubicu.

Uloga u kojoj sam uživao! Taksista masovni ubica koji je izašao iz poslednjeg rata sa traumatskim posledicama. Čovek se ne snalazi zato što su se mnogi obogatili dok je on bio u ratu i sad je kivan na njih i na ceo svet“, rekao je Ristovski agenciji Beta.

U debitantskom filmu režisera i scenariste Vladimira Paskaljevića „Đavolja varoš“, Ristovski kaže da igra čoveka koji dok „vozi taksi gradom, psuje narod kome pripada i u svom ogorčenju jednog dana napravi spisak koga da davi i ubija od svojih neistomišljenika“.

Sin poznatog režisera Gorana Paskaljevića, Vladimir Paskaljević u utorak je u Beogradu završio prvi deo snimanja filma u kome igraju i Slavko Štimac, Goran Jevtić, Vlasta Velisavljević, Nebojša Milovanović, Jana Milić i drugi.

Snimanje „Đavolje varoši“ se nastavlja početkom zime, a producenti se nadaju premijeri sledeće godine na nekom od međunarodnih festivala.

Mladi Paskaljević (34) rekao je agenciji Beta da je „Đavolja varoš“ priča o „našoj svakidašnjici u kojoj su glavni likovi prostitutke, taksisti, loši studenti, propali umetnici bez diplome i neženje bez stana i para“. Izvor: Beta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *